Υπηρεσίες

Σύνοψη

Τι κάνουμε


Πιο κάτω θα βρείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε ομάδες, παίκτες, προπονητές, διαιτητές αλλά και άλλους. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιες από τις πιο κάτω υπηρεσίες ή αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 99279098 ή να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας μας.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ


Η δημιουργία μιας εγγραφής βίντεο βασίζεται στην ποιότητα της βιντεοκάμερας. Οι πελάτες μπορούν να αναλύσουν / παρακολουθήσουν το βίντεο με υψηλή ποιότητα και να δώσουν προσοχή στις λεπτομέρειες χάρις στις υπηρεσίες της PromoteWay. Μπορούμε να καλύψουμε μια ποικιλία αθλητικών εκδηλώσεων και μπορούμε να σας παρέχουμε, μέσω υψηλής ποιότητας βίντεο, την ευκαιρία να δείτε, να κατανοήσετε και να καταλήξετε σε συμπεράσματα σχετικά με τις ικανότητές τους.

Σήμερα, οι ανάγκες των αθλημάτων είναι μεγαλύτερες και η πιο σημαντική μέθοδος βελτίωσης είναι η παρακολούθηση ενός βίντεο και η αναγνώριση των δυνατών και αδύναμων σημείων, όχι μόνο σαν ομάδα ή ατομικά, αλλά και για τον αντίπαλο σας.

Επεξεργασια βιντεο


Αυτή η υπηρεσία παρέχει στον αθλητή ή τον προπονητή τη δυνατότητα να παρουσιάσει την εκδήλωσή του με επαγγελματικό τρόπο, καθώς θα υπάρξει μια εξειδικευμένη διαδικασία επεξεργασίας του βίντεο.

Ειδικότερα, το βίντεο θα επεξεργαστεί και στην τελική του μορφή θα παρουσιάσει τα κυριότερα σημεία.

Προσθέτοντας ειδικά εφέ, συνδυάζοντας τις διαφορές εγγραφών και απομονώνοντας τον φυσικό ήχο του βίντεο, με την προσθήκη ενός μοναδικού, θα δημιουργηθεί το κατάλληλο βίντεο για παρουσίαση σε ένα τρίτο άτομο (μέσα ενημέρωσης, κοινωνικά μέσα κ.λπ.).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΡΤΦΟΛΙΟ


Η ανάπτυξη της τεχνολογίας αναγκάζει τον αθλητή να έχει πλούσιο αρχείο ως βιογραφικό. Ως εκ τούτου, το ψηφιακό χαρτοφυλάκιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπικούς, επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Με τις δυνατότητες που προσφέρει η PromoteWay, ο ενδιαφερόμενος αθλητής μπορεί να ζητήσει πλήρη κάλυψη ενός αθλητικού γεγονότος και ταυτόχρονα μπορεί να έχει ένα προσωπικό βίντεο με επαγγελματικό μοντάζ ολόκληρων παιχνιδιών σε δράση.

Επιπλέον, η PromoteWay θα προβάλει τις προσωπικές λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου αθλητή δίνοντας μια περιεκτική περιγραφή του / της.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Για να πληρώσετε για κάποια από τις πιο πάνω υπηρεσίες μέσω τράπεζας χρησιμοποιήστε τις πιο κάτω πληροφορίες:

ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: HELLENIC BANK

SWIFT: CCBKCY2N

ΟΝΟΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: PROMOTEWAY

IBAN: CY82007049300000000040858067

ΠΛΗΡΩΜΕΣ PAYPAL